Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Αναδρομές...

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια ανάρτηση μέσω του κινητού μου, είμαι και σε άδεια και ο Άγιος Βασίλης τελικά προσπέρασε φέτος, μάλλον επειδή μας είδε με κοντομάνικα Δεκέμβριο μήνα. Δε ξέρω αν ήρθε σε εσάς, αλλά σε εμένα ούτε καν έξω από το σπίτι...

Έχω κάποια τραγούδια που θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σας, ανεξάρτητα από τα μουσικά ακούσματα του καθενός. Ένα από αυτά, το οποίο μπορεί να μην είναι Χριστουγεννο - πρωτοχρονιάτικο, είναι όμως πάντα διαχρονικό και πάντα το κουβαλάω μέσα μου, όχι με τη μορφή φορτίου, αλλά επειδή μέσα στα λόγια του με συναντώ πολλές - πολλές φορές.


Αυξήστε την ένταση του ήχου και απολαύστε το. Έτσι για την ιστορία, οι στίχοι είναι του Νίκου Καββαδία και η μουσική όπως και η εκτέλεση του Δημήτρη Ζερβουδάκη. Πάντα οι μελλοποιημένοι στίχοι του Καββαδία με ταξίδευαν πίσω σε στιγμές...

Καλή Χρονιά σε όλους. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να περάσω και από τα δικά σας blogs. Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

9 σχόλια:

Unknown είπε...

καλη χρονια!!!
ομορφες στιγμες....!!!
να εισαι καλα!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Kαλή χρονιά να έχεις με την μουσική, τα λόγια και τα χρώματα που σου χαρίζουν τα άτομα που σε αγαπούν!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

καλή σου χρονιά!
πάντα με υγεία.
γεμάτη αμέτρητες όμορφες χαμογελαστές στιγμές!
καλές χρονιές. καλύτερες στιγμές!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλημέρα αν τα καταφέρεις στο χριστουγεννιάτικο post μου, σου έχει αφήσει δώρο ο αι Γατίλης,ετσι για να μην παραπονιέσαι!!!!
Καλή χρονιά....

ruth_less είπε...

Γέρασε φαίνεται ο Άη Βασίλης και άρχισε να ξεχνά... Μη μου στεναχωριέσαι, όλο και κάποια καλή νεράιδα θα σε επισκεφθεί, είμαι σίγουρη :) Καλή χρονιά να έχεις Υάδα μου με όμορφες στιγμές να ζεσταίνουν τη ψυχούλα σου!

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Καλή χρονιά ζουζουνίδιον :)

όμορφο το τραγουδάκι,
άντε και καλές επιστροφές.
Ώστε δεν σου έφερε το λάπτοπάκι ο Αγ, Βασιλάκης ε, καλά, θα του δείξω εγώ, του χρόνου ταράνδους δεν έχει, θα του βάλω τιμωρία, στον ώμο το τσουβάλι:)

m.blanco είπε...

Καλή χρονιά, λατρεύω τους στίχους του Καββαδία.

Στο blog einai-adynaton.blogspot.com θα βρεις ένα ηλιόλουστο βραβείο για σένα.

ασωτος γιος είπε...

ωραιον τραγουδι
να σαι καλα που μου το θυμισες

Unknown είπε...

Πέρασα για να πω την καλησπέρα μου. Ελπίζω η καινούργια χρονιά να ξεκίνησε για σένα ξεχωριστά

Ath