Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Αντιστρόφως ανάλογα

Έχω διαπιστώσει, πως το τελευταίο διάστημα, το μικρότερο ποσοστό πιθανοτήτων, είναι αυτό που υπερισχύει στη δική μου ζωή. Δε ξέρω πώς έχουν αντιστραφεί έτσι τα πράγματα και οι λεγόμενοι "νόμοι" δεν τηρούνται, αλλά είναι όντως άξιο θαυμασμού, παρατήρησης και δε συμμαζεύεται.

Να δώσω ένα παράδειγμα.. Λες ας πούμε σε κάποιον, θα συναντηθούμε το βράδυ κατά 99%. Πώς γίνεται και το 1% που απομένει, να υπερισχύει, δεν το έχω ακόμη καταλάβει. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά χθες είχα ετοιμαστεί να παρακολουθήσω ως γνήσιος Έλληνας φίλαθλος τον αγώνα του ποδοσφαίρου, είχα αγοράσει τα ποτάκια και τα ξηροκάρπια, δεν είχα βάλει πιτζάμες, δεν είχα αφαιρέσει τη σκιά ματιών και το ρουζ από το πρόσωπο και περίμενα, περίμενα, περίμενα... Μέχρι που έκανε την εμφάνισή του ο αξιολάτρευτος Μορφέας και με παρέσυρε στην αγκαλιά ενός μοναδικού ύπνου (όχι πως δεν ήθελα δηλαδή)..

Μέχρι και αυτήν τη στιγμή υπερισχύει το 1%. Με αυτό ξύπνησα, με αυτό άνοιξα το παράθυρο να μπει το πρώτο φως της ημέρας.. αλλά τελικά δεν μπήκε γιατί είχε συννεφιά, με αυτό το ποσοστό βγήκα στη βροχή, που μέχρι και αυτήν τη στιγμή συνεχίζει να είναι παρούσα, ώστε να μας θυμίζει ότι ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Μου αρέσει ο χειμώνας. Θεωρώ πως αυτό το "κρύο καιρός για δύο", έχει μια βάση. Βέβαια, αν αντί για δύο είναι μία και ένα μαξιλάρι, δε χάλασε και ο κόσμος. Εμείς να είμαστε καλά.

Καλημέρα όπως τη λαχταράτε και πολλά πολλά φιλιά!!!


10 σχόλια:

mariposa είπε...

χαχχα οχι βεβαια...ευχομαι να αλλάξει η τυχη σου..

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Δεν είναι αντιστρόφως ανάλογα, έτσι θα ήταν αν οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες. Μα εδώ μιλάμε υπερισχύει το ελάσσων έναντι του μείζονος. Συνεπώς αυτόματα το ελάσσων αποκτά μείζονα σημασία κι αποδεικνύει πως πολλές φορές λογαριάζουμε δίχως τον ξενοδόχο που είναι ο εαυτός μας και γνωρίζει καλύτερα από μας τις ανάγκες του.

τσσσσ έγραψα το άτομο :)

Καλό και χειμωνιάτικο μεσημέρι:)

Άσε που υπάρχει μια απειροελάχιστη πιθανότητα να καλοκαιριάσει πάλι...

b|a|s|n\i/a είπε...

γιατί απλά τα ποσοστά ήταν από την αρχή λανθασμένα. ή τουλάχιστον όχι αληθινά. ;)
πολύ καλό σου απόγευμα!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Πακέτο μα το 1!!!!! ήμαρτον..
Πάντως μη μιλάς για καιρό, ακόμα μπάνια κάνουμε στην Κρήτη!!!
Πολλά φιλιά...

ruth_less είπε...

Ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να το εκφράσει καλύτερα!

Χειμώνιασε εκεί ε; Αχ... εδώ ακόμα 33 βαθμοί... δεν αντέχω άλλο με κλιματιστικά την ημέρα!! Θέλω βροχή και χουζούρεμα σπίτι.

Καλό βράδυ καθρεφτάκι μου :)

Υάδα είπε...

@ mariposa

Καλώς όρισες! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν πιστεύω στην τύχη. Όλα είναι μέσα μας και όλα μπορούν να ανατραπούν με τη δύναμη της θέλησής μας

Καλή σου μέρα

Υάδα είπε...

@ Κωνσταντίνε

άσε γιατί αν πιάσω τις ανάγκες και τα θέλω μου, θα ακούσει ο Θεός και εκτός από τον κατακλυσμό, θα ρίξει κεραυνούς να με κάψει.. χαχαχα

Στο 1% κρύβεται αυτό που δεν εκπληρώνεται. Στο 100% υπάρχει αυτό που θέλω.. Ψάχνουν όλα αυτά να ισορροπήσουν..

Καλή σου μέρα :-))

Υάδα είπε...

@ b|a|s|n\i/a

λες; Μπορεί.. απλά κάποια πράγματα και γεγονότα τα παραβλέπουμε ενστικτωδώς.. Μετά βέβαια ψάχνουμε να βρούμε το λόγο και την αιτία..

Καλή σου μέρα :-))

Υάδα είπε...

@ ΦΟΥΛΗ

κι εδώ μπάνια κάνουμε.. στη βροχή.. Παπάκι έγινα μέχρι να φτάσω στη δουλειά.. Η βροχή διαπέρασε το σακάκι και το παντελόνι και έφτασε πιο μέσα.. χαχαχα

Φιλιά πολλά και να περνάς τέλεια!

Υάδα είπε...

@ ruth_less

χειμώνιασε εδώ και είναι τέλεια, αν εξαιρέσεις τις πλημμύρες που ήδη ξεκίνησαν...

Αχ αυτό το χουζούρεμα πόσο πολύ το λαχταράω.. Αντε να έρθει κι εκεί ο χειμώνας σιγά σιγά..

Φιλιά πολλά ψυχή μου και καλή σου μέρα :-))